Zaakwaarnemer Lang: "Mensen vergelijken hem met Neymar"

22 september 2021 – Noa Lang maakt dit seizoen andermaal een goede indruk in het shirt van Club Brugge. Het lijkt dan ook een kwestie van tijd tot de aanvaller een fraaie transfer gaat maken naar de top van Europa. Zijn zaakwaarnemer Bart Baving weet dat zijn cliënt er nu al behoorlijk goed op staat.

Zaakwaarnemer Lang: "Mensen vergelijken hem met Neymar"

"Het is normaal dat veel clubs hem volgen", aldus Baving in gesprek met het Italiaanse medium Calciomercato. "Ik weet bijvoorbeeld dat AC Milan het erg in Noa ziet zitten. Maar dat is logisch voor een speler met deze statistieken. Nu richt hij zich echter nog volledig op Club Brugge. Noa wil nog een keertje landskampioen van België worden."

Lang maakte vorige week een goede indruk tegen Paris Saint-Germain, dat in Brugge genoegen moest nemen met een gelijkspel. "Noa had een belangrijke rol, maar dit was een teamprestatie. Ik heb veel mensen horen zeggen dat hij op Neymar lijkt. Hij werkt altijd hard en heeft een uitstekende techniek, dribbel en inzicht. Daarnaast is hij allesbehalve egoïstisch."

Ondanks het feit dat Lang zijn contract onlangs verlengde tot medio 2025, blijft hij op de radar van meedere clubs staan. "Met zijn kwaliteiten kan hij zeker in de Serie A spelen. Maar dat geldt zeker ook voor andere Europese competities.", vervolgde Baving over zijn cliënt, die in de zomer van 2020 voor zes miljoen euro de stap van Ajax naar Brugge maakte.

Eredivisie

gerelateerd