Eindelijk zege voor trefzekere Danjuma, Real rolt Mallorca op

22 september 2021, 23:55

Arnaut Danjuma heeft zijn eerste overwinning met Villarreal te pakken. De Spaanse club had in de eerste vier wedstrijden van het nieuwe seizoen alleen nog maar gelijkgespeeld en wist woensdagavond wel met 4-1 te winnen van Elche. Danjuma was verantwoordelijk voor de derde treffer van zijn club.

Villarreal opende sterk in het eigen Estadio de la Cerámica. Al na vijf minuten spelen had Yeremi Pino de manschappen van trainer Unai Emery aan een 1-0 voorsprong geholpen. Die treffer werd echter al snel onschadelijk gemaakt door Johan Mojica. Voor de thee had Villarreal het net alweer gevonden. Manu Trigueros was verantwoordelijk voor de 2-1. In de zestigste minuut was het tijd voor Danjuma, die in de rebound voor de beslissende 3-1 zorgde. Diep in blessuretijd was Alberto Moreno verantwoordelijk voor het slotakkoord: 4-1.

Real Madrid had op zijn beurt geen kind aan het arme RCD Mallorca. In eigen huis stond De Koninklijke halwerwege de eerste helft al op 2-0 dankzij Karim Benzema en Marco Asensio. Benzema was vervolgens ook goed voor zijn tweede treffer, al liet hij vanaf de stip de kans op een hattrick liggen. Asensio slaagde er wel in om het net drie keer te vinden en Isco deed als laatste een duit in het Madrileense zakje. Tussendoor had Kang-In Lee iets terug gedaan namens Mallorca: 6-1.

Real is door de overwinning de koploper van La Liga, terwijl Villarreal met zeven punten op de elfde plek staat. De zege van de aartsrivaal is slecht nieuws voor het FC Barcelona van Ronald Koeman, dat donderdagavond (22.00 uur) op bezoek moet bij Cádiz. Om de aansluiting met Real (zestien punten) moeten de Catalanen (acht punten) winnen in het uiterste Zuiden van Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen