'Onana-soap bijna ten einde: doelman dicht bij Italiaans akkoord'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 september 2021 – Andre Onana is erg dicht bij een akkoord met Internazionale. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano donderdagmiddag in zijn livestream op Twitch. De doelman werd de afgelopen transferperiode ook al in verband gebracht met de Italiaanse landskampioen, maar toen kwam het niet tot een transfer.

'Onana-soap bijna ten einde: doelman dicht bij Italiaans akkoord'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het contract van de 25-jarige doelman bij Ajax loopt komende zomer af, waardoor hij transfervrij naar de Italiaanse club kan verkassen. De Amsterdammers deden verschillende pogingen om de doelman langer vast te leggen, maar daar zag hij zelf geen heil in. Internazionale zou hem als een absoluut buitenkansje zien. Zeker aangezien eerste doelman Samir Handanovi? niet het eeuwige leven heeft. Hij is inmiddels 37 jaar en er wordt dus al gezocht naar een vervanger. Dat zou de Kameroener kunnen zijn. 

"Het is nog niet helemaal rond, maar hij is heel, heel erg dicht bij een overgang naar Internazionale", verzekert Romano. Bij een winterse transfer kunnen de Amsterdammers nog een kleine vergoeding krijgen voor de doelman, die momenteel nog geschorst is door een dopingovertreding. Maar of dat gaat gebeuren? De transferexpert verwacht het niet. Hij gaat er vanuit dat Inter de sluitpost transfervrij wil binnenhengelen.

Deels ook omdat Onana er geen geheim van heeft gemaakt dat hij deze winter nog mee wil doen aan de Afrika Cup. Mocht Kameroen de finale halen, dan is de keeper van 9 januari tot 6 februari 2022 weg. Directeur spelerszaken Marc Overmars liet een aantal weken geleden duidelijk merken dat Ajax hem niet voor een appel en een ei laat gaan in de komende transferperiode: "Zijn transfer moet wel een fatsoenlijk bedrag opleveren. Als het bedrag onvoldoende is, dan maar in juni voor niks."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd