Onana geeft toch een opening voor langer verblijf bij Ajax

25 september 2021, 00:30   Bijgewerkt: 24 september 2021, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 24 september.

Salaris inleverende Onana wil toch eerst met Ajax om tafel

Ajax-keeper Andre Onana (25) gaat mogelijk tóch nog bijtekenen in Amsterdam. Afgelopen week kwam naar buiten dat de keeper rond zou zijn met Internazionale, maar dat zou niet waar zijn. Hoewel hij wel degelijk een vertrekwens heeft, gaat hij toch opnieuw om tafel met directeur voetbalzaken Marc Overmars. 

Van Gaal-effect: koploper Jong AZ verslagen in bijzonder duel

Louis van Gaal heeft bij zijn eenmalige optreden als coach van Telstar vrijdagavond meteen indruk gemaakt. De bondscoach versloeg met de nummer achttien van de Eerste Divisie koploper Jong AZ door een treffer van Glynor Plet (1-0). Daarmee krijgt de fraaie en ludieke actie van de De Witte Leeuwen voor het goede doel ook een bijpassend sportief resultaat.

Ajax-opponent Besiktas kent rampavond door Amsterdammer

Ajax-opponent Besiktas heeft in alle opzichten een bijzonder vervelende vrijdagavond gehad. De tot vanavond Turkse koploper ging met 2-1 onderuit bij Altay en zag ook nog eens Miralem Pjanic uitvallen. Sowieso kampt coach Sergen Yalcin al met bijzonder veel blessureleed in aanloop naar de wedstrijd in de Champions League tegen de Amsterdammers.

Koeman zwaar gestraft na rode kaart, beroep Frenkie afgewezen

Ronald Koeman heeft een flinke schorsing opgelegd gekregen als hoofdtrainer van FC Barcelona. De coach werd tegen Cádiz weggestuurd in de blessuretijd en volgens hem had hij 'niets kwalijks' gezegd. Toch moet hij twee duels brommen en mist daardoor wederom de ontmoeting met Atlético Madrid. Verder is Frenkie de Jong er komend weekend niet bij, omdat zijn beroep tegen de twee gele kaarten, afgewezen is.

Ongekend: Bayern wint zelfs na vroege rode kaart royaal

De overmacht van Bayern München in de Bundesliga neemt extreme vormen aan. Zelfs met vrijwel een hele helft met een man minder had Der Rekordmeister geen kind aan SpVgg Greuther Fürth (1-3) en kon Robert Lewandowski voor de twintigste wedstrijd op rij scoren. De Poolse spits maakte dit seizoen al twee keer zo veel goals als de Duitse gepromoveerde club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen