Seuntjens gedeeld onderaan met NAC Breda: "Is een teringzooi"

24 september 2021 – Ralf Seuntjens is vrijdagavond flink leeggelopen bij NAC Breda. De ervaren aanvaller ging met zijn club opnieuw onderuit in de Eerste Divisie en staat qua puntentotaal daardoor gedeeld onderaan in de Eerste Divisie. "Het is een teringzooi", waren de keiharde woorden van de routinier.

Seuntjens gedeeld onderaan met NAC Breda: "Is een teringzooi"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat deed hij tegenover BSideRats. "Ik sta hier met een tering gevoel. De wedstrijd was een drama", reageerde hij na de 2-0 nederlaag tegen FC Eindhoven. De eindstand was al na ruim tien minuten bereikt toen de formatie van Edwin de Graaf de bal tweemaal kinderlijk eenvoudig ingeleverd had. Na de pauze toonde de ploeg weliswaar beterschap, maar goals en punten leverde dat niet op.

Ondanks de harde woorden van Seuntjens was het in de kleedkamer relatief rustig na de wedstrijd, zo vertelde aanvoerder Nick Olij tegenover BN/De Stem. "Als je nu met elkaar gaat praten, ga je in de emotie komen. De nabespreking komt zondag. En dan zullen we het een en ander op tafel gooien", legde de keeper uit. Uiteraard baalde hij wel enorm van de twee razendsnelle tegentreffers.

Lees ookRalf Seuntjens 'even geen fijne man': ''Snel geïrriteerd''

"Natuurlijk word ik dan gek. Het zijn twee momenten waarop je niet scherp bent en de bal verliest. Het wordt een repeterend verhaal. Dat moet eruit. Het is echt onwijs frustrerend", zei de goalie, die qua punten onderaan bungelt met NAC Breda, maar op doelsaldo FC Dordrecht en Helmond Sport nog onder zich houdt. "De ommekeer moet heel snel komen. We moeten van die achttiende plaats af."

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd