Opstelling PSV bekend: Götze en Sangaré op tijd fit

25 september 2021, 15:50

Mario Götze en Ibrahim Sangaré keren terug in de basiself van PSV. De twee golden als twijfelgeval voor het duel tegen Willem II, maar hebben het dus allebei gered. Götze neemt de plek in van de geblesseerde Noni Madueke, terwijl Sangaré op het middenveld plaatsneemt naast aanvoerder Marco van Ginkel. 

Dat zijn ook de enige twee wijzigingen in de formatie van trainer Roger Schmidt. Dat houdt onder meer in dat Ritsu Doan zijn basisplaats na de 1-2 zege bij Go Ahead Eagles behoudt. Hij, Götze en Cody Gakpo zijn de aanvallende spelers die spits Eran Zahavi ondersteunen.

Joël Drommel staat uiteraard onder de lat, met verdedigers Phillipp Mwene, André Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max voor zich. Opvallend is dat Ryan Thomas, die woensdag nog aan de aftrap stond op de plek van Sangaré, in de wedstrijdselectie ontbreekt. 

PSV en Willem II trappen in Tilburg om 16:30 uur af. De Eindhovenaren kunnen daar een goede wedstrijd gebruiken na een pijnlijke 0-4 nederlaag tegen Feyenoord en een zeer moeizame 1-2 zege op Go Ahead Eagles. De vraag is of Willem II daar de juiste tegenstander voor is: de Tilburgers zijn na zes wedstrijden de verrassende nummer drie van de Eredivisie.

Opstelling Willem II: Wellenreuther; Schippers, Heerkens, Jenssen, Köhn; Saglam, Saddiki, Llonch; Nunnely, Wriedt, Köhlert

Opstelling PSV: Drommel: Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Van Ginkel; Doan, Götze, Gakpo; Zahavi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen