Timber terug in basis Ajax, Klaassen begint op de bank

25 september 2021, 17:40

Erik ten Hag heeft geen verrassingen in petto als Ajax het vanavond (18.45 uur) in eigen huis opneemt tegen FC Groningen. De oefenmeester heeft geen reden om grote dingen te veranderen en doet dat dan ook niet. Dat betekent dat Steven Berghuis andermaal op het middenveld geposteerd staat.

Remko Pasveer staat nog steeds onder de lat bij Ajax. Hij wordt in de achterhoede bijgestaan voor Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Daley Blind. Timber was tegen Fortuna Sittard nog afwezig vanwege een blessure, maar keert nu dus terug. Daarom zit Perr Schuurs vanavond naast Ten Hag op de bank.

Het middenveld van Ajax wordt opnieuw gevormd door Berghuis, Ryan Gravenberch en Edson Álvarez. Davy Klaassen is wel weer van de partij, maar zit nog op de bank. De voorhoede van Ajax bestaat uit de bekende namen. Antony, Sébastien Haller en Dusan Tadic moeten voor gevaar gaan zorgen tegen het Groningen van Danny Buijs.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller, Tadic.

Opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh; Dankerlui, Kasanwirjo, Van Hintum, El Hankouri; Suslov, Irandust, Duarte; Ngonge, Strand Larsen, Joosten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen