Koeman puzzelt: Luuk de Jong en Memphis spelen, Fati bankzitter

26 september 2021, 15:01

Ronald Koeman heeft flink moeten puzzelen in zijn opstelling zondagmiddag. De Nederlandse coach, die tegen Levante zelf vanaf de tribune zal moeten toekijken, kan geen beroep doen op de geschorste Frenkie de Jong en heeft ook altijd nog een waslijst aan blessures. Ansu Fati keert wel terug op het wedstrijdformulier, maar begint op de bank.

Voorin starten Luuk de Jong en Memphis Depay, aangevuld door vermoedelijk Gavi in een vrije rol vanaf rechts - al kan die ook door anderen ingevuld worden. Achterin starten Óscar Mingueza, Gerard Piqué, Eric Garcia en Sergino Dest, die opnieuw als linksback staat opgesteld bij afwezigheid van Jordi Alba en talent Alejandro Baldé. 

Zonder De Jong op het middenveld heeft Koeman gekozen voor Philippe Coutinho, Nico González en aanvoerder Sergio Busquets. De multi-inzetbare Sergi Roberto ontbreekt bij de groep van Koeman: van hem werd op de wedstrijddag bekend dat hij kampt met een darminfectie. Verder zijn ook Pedri, Ousmane Dembele, Sergio Agüero en Martin Braithwaite zijn onder anderen allemaal nog wel altijd geblesseerd bij de Catalaanse grootmacht.

Opstelling FC BarcelonaTer Stegen; Mingueza, Piqué, Garcia, Dest; Busquets, Nico, Gavi; Coutinho, Memphis en Luuk de Jong.

Opstelling Levante: Aitor; Miramón, Mustafi, Postigo, Clerc; De Frutos, Pepelu, Radoja, Melero; Dani Gómez, Roger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen