'Goed nieuws voor PSG: Messi hervat training richting City-thuis'

26 september 2021, 15:34   Bijgewerkt: 26 september 2021, 15:48

Lionel Messi heeft de training bij Paris Saint-Germain hervat, zo meldt het Franse RMC Sport. De Argentijnse aanvaller moest de wedstrijd tegen Montpellier (2-0 overwinning) nog laten schieten vanwege een knieblessure, maar stond vandaag weer op het trainingsveld. Ook Marco Verratti meldde zich weer op het veld.

De medische staf hoopt het duo klaar te stomen voor de ontmoeting met Manchester City in de Champions League. De Parijzenaren zijn matig aan het nieuwe seizoen in het miljardenbal begonnen, want tijdens de openingswedstrijd kwam het niet verder dan een gelijkspel tegen Club Brugge. Manchester City versloeg RB Leipzig in eigen huis met 6-3.

Ook Verratti is mogelijk weer inzetbaar tegen de Engelse topclub. De middenvelder raakte vorige maand tijdens een interlandbreak geblesseerd aan zijn knie. Messi raakte tijdens de ontmoeting met Olympique Lyon geblesseerd na een botsing. De medische staf hakt maandag de knoop door of het duo inzetbaar is voor de clash met Manchester City.

Lionel Messi speelde in zijn fraaie loopbaan 149 wedstrijden in de Champions League. Daarin was de Argentijnse linkspoot liefst 120 keer trefzeker.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen