Klaas-Jan Huntelaar duikt op in zevende reserveklasse

27 september 2021, 11:02   Bijgewerkt: 27 september 2021, 13:35

Klaas-Jan Huntelaar heeft afgelopen zondag zijn rentree gemaakt op het voetbalveld. De 38-jarige aanvaller maakte zijn opwachting bij het zesde team van HC'03 tegen het tiende elftal van Concordia Wehl (3-1).

Huntelaar heeft zich deze week ingeschreven bij de amateurvereniging uit Drempt. "Hij is de afgelopen tijd met opzet uit de publiciteit gebleven en heeft in stilte afscheid genomen van het profvoetbal", vertelt voorzitter Mart de Kruif bij Regio8.

Zondag debuteerde Huntelaar voor de amateurclub. "Volgens mij heeft hij niet gescoord, maar ik was er zelf niet bij", aldus de 63-jarige voorzitter, tevens ploeggenoot van Huntelaar. "Het is een supergezellig team met een goede derde helft. Het is voor ons gewoon leuk. Hij kwam hier wel vaker, het is voor ons niet zo opzienbarend."

Het afscheid van Huntelaar las profvoetballer is haast ongemerkt voorbijgegaan. De spits liep afgelopen zomer uit zijn contract bij Schalke 04 en werd vervolgens met meerdere Nederlandse clubs in verband gebracht, maar zal niet meer in het betaald voetbal terugkeren.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen