Messi lijkt fit voor kraker, goed nieuws Koeman uit ziekenboeg

27 september 2021 – Het heeft er alle schijn van dat Lionel Messi fit genoeg is om het met Paris Saint-Germain op te nemen tegen Manchester City. De Argentijnse ster heeft maandag deelgenomen aan de laatste training van de Parijzenaars in aanloop naar de kraker in de Champions League. Ook voor Ronald Koeman is er goed nieuws uit de ziekenboeg.

Messi lijkt fit voor kraker, goed nieuws Koeman uit ziekenboeg

Messi stond de voorbije twee wedstrijden van PSG aan de kant. De zesvoudig winnaar van de Ballon d'Or kampte de afgelopen week met lichte knieklachten die hij had overgehouden een de wedstrijd tegen Olympique Lyon (2-1 winst). Tegen zowel FC Metz (1-2 winst) als Montpellier (2-0 winst) werd Messi door Mauricio Pochettino niet opgenomen in de wedstrijdselectie.

Maar dinsdagavond tegen Manchester City kan Pochettino naar het zich laat aanzien wel een beroep doen op Messi. Voor de sterspeler wordt het een weerzien met Pep Guardiola, de trainer van de Engelse grootmacht. De twee werkten in het verleden jaren samen bij Barcelona. Afgelopen zomer werd City genoemd als potentiële nieuwe bestemming voor Messi, maar na zijn vertrek bij Barça verbond de aanvaller zich aan PSG.

Goed nieuws Koeman
Koeman kan binnenkort weer een beroep doen op Jordi Alba en Pedri. Het tweetal heeft maandag de groepstraining hervat. Door blessures misten Alba en Pedri de laatste drie competitiewedstrijden, waarin Barça vijf punten veroverde. Of zij woensdag in de Champions League tegen Benfica in actie kunnen komen, is nog niet bekend.

UEFA Champions League

gerelateerd