Opnieuw goed blessurenieuws voor Koeman bij FC Barcelona

28 september 2021, 08:10

Ronald Koeman ziet de ziekenboeg van FC Barcelona steeds verder leeglopen. Nadat Ansu Fati afgelopen weekend na bijna een jaar blessureleed zijn rentree maakte bij de Catalaanse grootmacht én scoorde, is ook Sergio Agüero (33) hard op de weg terug. De van Manchester City overgekomen spits zou tegen Valencia na de interlandbreak zijn rentree willen maken.

Dat schrijft dagblad SPORT althans. Agüero, die aan het einde van zijn herstel is, heeft gepland om op 17 oktober tegen Valencia in Mestalla zijn entree te maken in de wedstrijdselectie van FC Barcelona. De ervaren spits kwam deze zomer over van Manchester City en sloot vanwege een drukke zomer pas later aan. Omdat hij al vrijwel direct geblesseerd raakte, maakte hij zelfs officieus nog geen enkele speelminuut.

Een kuitblessure hield hem minimaal tien weken uit de roulatie, maar inmiddels lijkt de Argentijn vrijwel helemaal hersteld om in elk geval de training weer te kunnen hervatten. Hoewel het nog niet zeker is dat Agüero die wedstrijd al in actie komt, lijkt na de volgende interlandbreak zijn entree ewél indelijk aanstaande.

Lees ook'Agüero zint op nieuw avontuur

Agüero incasseerde bij zijn komst overigens nog een forse domper, want zijn maatje Lionel Messi – voor wie hij naar verluidt naar Camp Nou kwam – vertrok tegen de verwachtingen in alsnog bij FC Barcelona. De geruchten deden de ronde dat hij naar de MLS wilde vertrekken en mogelijk zelfs zijn contract wilde inleveren. Dat is niet gebeurd en ook zijn debuut is dus bijna gepland, te meer omdat hij financieel inmiddels ook ingeschreven kon worden na het vertrek van Antoine Griezmann. Naast Agüero zijn ook onder anderen Jordi Alba, Pedri, Ousmane Dembele en Martin Braithwaite nog niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen