'Ajax plakt fors prijskaartje op diensten van uitblinker Antony'

28 september 2021, 08:25

Ajax heeft een fors prijskaartje geplakt op de diensten van buitenspeler Antony. De Braziliaan debuteerde recentelijk in de selectie van bondscoach Tite, is een absolute uitblinker in Amsterdam en kostte directeur voetbalzaken Marc Overmars bij zijn komst ook al zestien miljoen als basisbedrag. Daardoor wil men in elk geval veertig miljoen euro voor hem hebben bij een eventuele transfer.

Dat schrijft het Braziliaanse medium UOL Esporte althans. Afgelopen zomer wilde Ajax nog dertig miljoen euro vangen voor de buitenspeler, die destijds werd gelinkt aan Bayern München. Inmiddels zou ook FC Barcelona interesse hebben getoond vanwege het vertrek van Antoine Griezmann, maar voor de Catalanen is hij gezien de vraagprijs voorlopig onbetaalbaar.

Overmars heeft in elk geval wel een uitstekende onderhandelingspositie, omdat Antony nog een verbintenis tot en met liefst 2025 heeft bij Ajax. Volgens het medium is de vraagprijs momenteel veertig miljoen euro, maar kan dat bij goede prestaties bij de Seleção of in de Champions League ook nog zeker stijgen voor het ingaan van de winterwindow in januari.

Lees ook: 'Neres kan naar Frankrijk

Naast de door Ajax betaalde 15,75 miljoen euro kan zijn oude club São Paulo FC mogelijk nog zes miljoen euro aan bonussen tegemoet zien én heeft zijn vorige werkgever een doorverkoopclausule bedongen. De Brazilianen krijgen naar verluidt zo'n twintig procent van de winst die gemaakt wordt op Antony.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen