Van Bommel's Wolfsburg getipt als Champions League-outsider

28 september 2021, 13:49

Niet alleen Ajax wordt gezien als een outsider in de Champions League dit seizoen, maar ook VfL Wolfsburg is een van de kanshebber voor de winst in het miljardenbal. Dat stelt Mario Gomez, voormalig aanvaller, althans. Vooral vanwege de inbreng van trainer Mark van Bommel.

Dat vertelde hij tegenover Sportbuzzer. "Mark was een geboren aanvoerder en in mijn ogen dus ook een geboren trainer", loofde de oud-spits. "Hij is een absolute leider. De spelers van VfL Wolfsburg moeten heel blij met hem zijn. Als speler had hij ook altijd goed inzicht, sprak over de tactiek en had een goed overzicht. Ze kunnen de mensen daar alleen maar feliciteren met de komst van Van Bommel." 

De Nederlandse coach zit in een poule met mogelijkheden. RB Salzburg, Sevilla en OSC Lille zijn de tegenstanders voor de Nederlandse coach in de groepsfase van de Champions League. "Ik voorspel dat Wolfsburg ver gaat komen in het toernooi. Ik zet vol in op Mark met zijn elftal", denkt Gomez, die in het verleden samenspeelde met de Nederlander bij Bayern München.

Lees ookVan Bommel met VfL Wolfsburg Europa's beste qua verdedigen

Na een uitstekende start met VfL Wolfsburg werd er in de laatste twee wedstrijden niet gewonnen door Van Bommel in de Bundesliga. Toch raakt Gomez niet in paniek. "Mark heeft ervaring op het allerhoogste internationale podium en kan elke speler van Wolfsburg beter maken. Niet alleen sportief, maar ook mentaal. Ik hoop dat VfL Wolfsburg succesvol wordt. De start in de Bundesliga was in elk geval veelbelovend", doelde hij op de eerste vier zeges uit de eerste vier duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen