Rentree Huntelaar krijgt mogelijk nog vervelend staartje

29 september 2021, 20:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opvallende rentree van Klaas-Jan Huntelaar (38) krijgt mogelijk nog een vervelend staartje voor de amateurclub HC'03. Tegenstander DCS heeft namelijk bij de KNVB gevraagd of de voetbalclub wel een internationale overschrijving heeft aangevraagd voor The Hunter, die afgelopen weekend plots opdook in een vriendenteam van de club.

Dat weet De Gelderlander althans. Dat is best opmerkelijk, omdat de 38-jarige aanvaller zijn opwachting bij het zesde team van HC'03 tegen het tiende elftal van Concordia Wehl. Niet bepaald het niveau waar het gaat om grote belangen en wel of niet speelgerechtigde voetballers, maar toch heeft DCS-voorzitter René van Leeuwen zich gewend tot de Nederlandse voetbalbond, zo schrijft de ochtendkrant. 

Maar omdat DCS recent ook een voormalig profvoetballer wilde inlijven, de 33-jarige Damir Rovcanin die in het verleden vooral in Turkije furore maakte, kent het de regels van de aanvraag goed. Die aanvraag werd echter afgewezen, omdat Rovcanin na de transferwindow binnenkwam en hij te recent nog wedstrijden speelde. Wat er gebeurt met de navraag van DCS, is nog onbekend.

Eveneens is het onduidelijk wat er kan gebeuren als Huntelaar niet speelgerechtigd zou zijn voor zijn nieuwe club. De KNVB heeft laten weten dat het gaat uitzoeken of er een aanvraag was voor Huntelaar. "Indien niet conform de regels is gehandeld, zal de club hierover worden geïnformeerd en zullen maatregelen worden getroffen', stelt een woordvoerder tegenover het regionale medium. 

Lees ook: Hilariteit bij debuut Huntelaar: "Moet aan ons baltempo wennen"

Huntelaar dook op in het team, waarin ook zijn broer Niek en zijn neef Nico spelen. Volgens de tegenstander had de spits 'geen enkele intentie' om te scoren en speelde hij gewoon lekker mee. De aanvaller ging na de wedstrijd ook nog met de enigszins verbaasde tegenstanders op de foto. Al snel kwam het naar buiten dat Huntelaar had meegespeeld en was er plots veel aandacht voor de club.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen