Nieuwe club voor Cocu? "Het begint me weer te trekken"

28 september 2021, 15:35

Phillip Cocu is inmiddels al ruim negen maanden geen trainer meer. Hoewel de clubicoon van PSV genoot van die periode, begint het langzaam weer te kriebelen. In gesprek met RTL 7 vertelde Cocu dat hij open zou staan voor een nieuw avontuur.

"Ik had even de handen vrij", begon Cocu over de afgelopen periode. Nadat hij in november 2020 werd ontslagen als trainer van Derby County, besloot hij een tijdje zijn rust te pakken. "Dat was ook wel even fijn na een actieve carrière van twintig jaar en daarna dertien jaar als trainer. Maar ik begin nu wel weer wat wedstrijdjes te kijken. Het begint me weer een beetje te trekken."

Cocu gaf dan ook aan dat clubs hem altijd mogen bellen. "Of ik het doe is een tweede. Als het iets is dat past, op het juiste moment voorbij komt en me aantrekt, zou ik er zeker voor open staan." Dat zou na twee buitenlandse avonturen ook weer een club in Nederland kunnen zijn. "Ik heb twee mooie periodes gehad in het buitenland. Dat was hartstikke leuk en ik ben weer veel ervaringen rijker. Maar Nederland is ook wel weer interessant om eens rond te kijken."

Hoewel Cocu in de Eredivisie al succes had als trainer van PSV, is hij ook bereid om eventueel bij een andere club aan de slag te gaan. "Dat is altijd mogelijk. Ik voel me niet snel te groot om iets te doen. Als er iets voorbij komt wat bij me past op dat moment... Ik sluit nooit dingen uit. Voor nu vermaak ik me uitstekend en we zien wel wat er gebeurt", sloot hij af. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen