Overmars is duidelijk: onderhandelingen Onana nu echt voorbij

1 oktober 2021, 15:59

André Onana gaat zijn contract bij Ajax definitief niet verlengen. De deur leek weer op een kier te staan, maar technisch directeur Marc Overmars bevestigde voorafgaand aan het duel tegen Besiktas dat Ajax de onderhandelingen definitief heeft gestaakt. Hij wees daarbij nadrukkelijk kamp-Onana als de schuldige partij aan.

Overmars maakte het nieuws kort voor de wedstrijd tegen Besiktas bekend voor de camera van Ziggo Sport. "We hebben het geprobeerd, maar het is niet gelukt en dan ga je verder", legde hij uit. "De afspraak was dat we gezamenlijk naar een transfer zouden kijken in juli. Dat is niet gelukt en het heeft niet aan ons gelegen."

Dat Ajax met het staken van de onderhandelingen een transfersom misloopt, beseft Overmars goed. "Maar je maakt keuzes en het moet van twee kanten komen. Wij hebben niet het gevoel dat hij nou echt heel graag wilde. Ik lees overal dat wíj de stekker eruit hebben gehaald. Dat klopt ook, maar dat doen we met een reden."

Overmars benadrukte ook dat Ajax de vervangers voor de nog altijd geschorst Onana al in huis heeft en sprak waardering uit voor de ontwikkeling van de jongste van hen, Jay Gorter. "We hebben een talentvolle keepers en twee oudere keepers gehaald. We hoopten vooral dat Jay Gorter grote stappen zou maken, en dat doet hij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen