Ernstige blessure dreigt voor Traoré na duel met Dumfries

28 september 2021, 19:46

Voor oud-Ajacied Lassina Traoré was het Champions League-optreden met Shakhtar Donetsk tegen Internazionale van korte duur. Al binnen tien minuten moest de spits met een brancard van het veld gedragen worden. Hij raakte geblesseerd na een duel met Denzel Dumfries.

De wedstrijd tussen Shakhtar en Inter was nog maar kort bezig toen Dumfries en Traoré allebei voor de bal gingen, en daarbij in botsing kwamen. Dumfries dook om de bal te koppen, waarbij de oud-Ajacied op pijnlijke wijze omver gekegeld werd. Hij greep direct naar zijn been en bleef liggen. Vervolgens moest er een brancard aan te pas komen om hem al na tien minuten van het veld te dragen.

Uiteraard was het voor Traoré zelf het meest vervelend, maar ook voor Shakhtar was de blessure een enorme aderlating. De twintigjarige spits die deze zomer overkwam van Ajax had er niet lang voor nodig om zijn waarde voor zijn nieuwe club te bewijzen. In zijn eerste zeven duels was hij liefst zes keer trefzeker. Tegen het Inter van Dumfries en Stefan de Vrij zullen er dus andere spelers voor de doelpunten moeten zorgen.

Inter en Shakhtar waren de twee ploegen in groep D van de Champions League die aan hun eerste duel nul punten overhielden. Inter verloor met 0-1 van Real Madrid, terwijl Shakhtar Donetsk voor schut werd gezet door het Moldavische FC Sheriff Tiraspol (2-0). De twee ploegen gingen rusten met een stand van 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen