Ongeloof bij 'Man of the match' Tadic: "Geen idee wat er gebeurde"

28 september 2021, 22:18

Ajax had in de eerste helft geen enkele moeite met Besiktas. De Amsterdammers domineerden, bleven aanvallen en creëerden meerdere grote kansen. Het leverde twee treffers op, maar Dusan Tadic had ook een doelpunt op zijn schoen. Hij schoot de bal echter naast de goal. Na de driepunter baalde hij daar nog stevig van.

"In de eerste helft hadden we een paar goede kansen en moeten we op een 3-0 voorsprong komen. Dat had het voor ons wat makkelijker gemaakt. Maar we hebben wel de nul gehouden en gewonnen. Daar ben ik blij mee. Het is heerlijk om voor deze club en deze fans te spelen. We hebben deze situatie gemist", doelt de aanvoerder op de uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Hij had de supporters kunnen laten juichen, maar miste een grote kans. "Ongelofelijk.... Ik heb geen idee wat er gebeurde, maar ik had in ieder geval moeten scoren. Gelukkig hebben we gewonnen", besluit de buitenspeler toch positief. Ondanks zijn misser werd hij door de UEFA wel verkozen tot man van de wedstrijd. Dat terwijl Steven Berghuis veel belangrijker was met een doelpunt en een assist.

Zo dacht ook Wesley Sneijder erover. "Dat had ik niet zien aankomen", doelt hij op de uitverkiezing van de Serviër. "Je zou eerder Berghuis zeggen. Ik vind het een vreemde keuze. Ik weet niet wie dat kiest. Wij niet, in ieder geval", aldus de analist bij RTL7. Bij Ziggo Sport was Rafael van der Vaart juist lovend over de aanvaller. "Hij had wel vijf assists kunnen hebben als Haller het vizier op scherp had gehad."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen