Messi geniet na eerste goal: "Begin hier langzaam te wennen"

29 september 2021, 08:30

Lionel Messi is blij met zijn eerste treffer in dienst van Paris Saint-Germain. De 34-jarige Argentijn stond afgelopen weekend nog aan de kant met een knieblessure, maar vertolkte tegen Manchester City een hoofdrol. De steraanvaller droeg met zijn fraaie doelpunt bij aan de eerste drie punten van het nieuwe Champions League-seizoen.

"Ik wilde heel graag scoren", vertelde Messi na afloop tegen de UEFA. "De laatste weken heb ik weinig gespeeld, dit was pas mijn tweede optreden in het Parc des Princes. Ik begin hier langzaam te wennen en voel me steeds meer onderdeel van het team." Messi schoot na een combinatie hard en hoog raak, waardoor hij het lot van Manchester City definitief bezegelde.

Lees ook: Bekijk hier de beauty van Messi

Het supertrio Messi-Mbappé-Neymar schittert vooralsnog niet, maar dat is volgens hem een kwestie van tijd. "We gaan elkaar steeds beter leren kennen. Daardoor lukt het ons ook om steeds beter te worden. Als team moeten we nog groeien, maar dit is een overwinning waar we mee verder kunnen."

PSG gaf met de overwinning een antwoord op de teleurstellende start van het nieuwe Champions League-seizoen. "Het is heel fijn dat we deze wedstrijd hebben gewonnen, want Manchester City is denk ik een van de grote favorieten om het toernooi te winnen. Zeker na ons gelijkspel tegen Club Brugge voelt dit erg goed. We zijn blij met dit resultaat."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen