Timber over ouderwetse CL-avond: "Vanaf warming-up genoten"

29 september 2021, 09:45

Jurriën Timber beleefde dinsdagavond zijn vuurdoop tijdens een uitverkocht Champions League-affiche in de Johan Cruijff Arena. Hij slaagde er met zijn ploeg in om een overtuigende 2-0 overwinning te boeken. Na afloop was Timber onder de indruk van de fraaie ambiance in zijn Amsterdamse thuisbasis.

"Het was fantastisch en dit wil ik vaker meemaken", zei Timber na de wedstrijd tegen de clubmedia. "Je wil niet stoppen met druk zetten en de tegenstander op hun huid zitten. We creëerden zoveel kansen en dat kwam ook door het publiek. We hebben Besiktas niet laten ademen. Ik heb echt vanaf de warming-up genoten." De Turkse topclub kreeg slechts enkele kansen, terwijl Ajax zelf verzuimde een nieuwe monsterscore te noteren.

Lees ook: Nederlandse media loven Ajax: 'Dit is voetbal zoals het is bedoeld'

Het spel van Timber versterkt de Amsterdammers. "Het vooruit voetballen ging goed. De aanvallers kunnen erop vertrouwen dat wij als verdedigers aansluiten." Timber is vastberaden om de goede lijn door te trekken. "Wij willen op dezelfde manier voetballen zoals we in de Eredivisie doen. We willen dominant zijn. Zoals je ziet kunnen we dat in dit toernooi ook doen. Als we dit weten vol te houden, kunnen we mooie dingen doen in de poule."

Daar sloot Ryan Gravenberch zich bij aan. "We hebben nog vier wedstrijden te gaan, maar we zijn goed op weg. Borussia Dortmund wacht nu op ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen