Sneijder ziet kansen: "Ajax zeker niet minder dan Dortmund"

29 september 2021 – Wesley Sneijder zag Ajax ook in de tweede groepswedstrijd van de Champions League domineren. De Amsterdammers versloegen dinsdagavond Besiktas in eigen huis en hebben nog altijd de perfecte score te pakken. Ook Borussia Dortmund is voorlopig foutloos. Volgens Wesley Sneijder is Ajax minstens gelijkwaardig aan de Duitse topclub.

Sneijder ziet kansen: "Ajax zeker niet minder dan Dortmund"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sneijder denkt dat Ajax zich geen zorgen meer hoeft te maken om plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League. Ik heb Dortmund nu een paar keer zien voetballen... Ajax is zeker niet minder. Sterker nog, misschien zijn ze zelfs beter. Als ze in hun spel komen, kunnen ze het iedereen lastig maken", stelde de oud-middenvelder bij RTL 7.

Sneijder vindt het te vroeg om nu al hoog van de toren te blazen. "We moeten het echt nog niet over de finale gaan hebben. Straks gaan ze onderuit tegen Borussia Dortmund, en dan? Ze moeten er eerst maar eens in slagen om te overwinteren." Dat lukte voor het laatst in 2019, toen het eindstation voor de Amsterdammers uiteindelijk de halve finale was.

Ajax versloeg Besiktas in eigen huis dankzij doelpunten van Steven Berghuis en Sébastien Haller. De Ivoriaanse spits is topscorer van de Champions League met vijf goals.

Reacties

Ajax

gerelateerd