Koeman vreest: "Dan ziet het er slecht voor mij uit"

29 september 2021, 23:48

Na wederom een zeer pijnlijke Champions League-avond voor FC Barcelona is de kritiek op Ronald Koeman nóg verder aangewakkerd. Ook de trainer zelf besefte dat ontslag inmiddels een serieuze mogelijkheid is. Direct na de 3-0 nederlaag tegen Benfica stond hij RTL te woord.

"Als de mensen binnen de club de situatie niet herkennen, dan ziet het er slecht voor mij uit", moest Koeman na afloop erkennen. De trainer wees met 'de situatie' onder meer op het grote aantal blessuregevallen, wat vooral voorin voor problemen zorgt. "We hebben niet eens een rechtsbuiten. Dembélé, Braithwaite, Ansu Fati, die moeten we allemaal langzaam brengen. Ik vind het allemaal niet zo vreemd hoor."

Koeman werd door Fabrizio Romano geciteerd uit een ander interview, waarin hij aangaf de steun van zijn spelers wel te voelen. "Ik voel me heel erg gesteund door mijn spelers hier. Door de club? Dat weet ik niet", schreef Romano op Twitter. "Ik weet niet wat Barcelona denkt en wat er over mijn toekomst besloten zal worden. Het ligt niet in mijn handen.

Frenkie de Jong

Koeman blijft in ieder geval ook door De Jong gesteund worden. "Van mijn kant wel, maar ik weet niet wat de president denkt", zei De Jong, die zelf niet gelooft dat het ontslaan van de trainer iets oplost, tegen RTL. "Voor ons is het nu heel moeilijk. Nul punten, nul goals, zes tegen. Dat is superslecht. Het is een heel moeilijke situatie, maar je kan er alleen uitkomen als je hard blijft werken als team."

Lees ook: Koeman moet serieus vrezen na nieuwe tik in Champions League

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen