Busquets: "Het is het makkelijkste om Koeman nu te ontslaan"

29 september 2021, 23:59   Bijgewerkt: 30 september 2021, 00:04

Sergio Busquets denkt dat het ontslaan van Ronald Koeman de problemen van FC Barcelona niet oplost. De roep om het vertrek van de Nederlandse trainer klinkt na de afgang tegen Benfica (3-0) alleen maar luider, weet ook de middenvelder.

Barça ging woensdagavond opnieuw met 3-0 onderuit in de Champions League. De pijnlijke nederlaag komt de positie van Koeman niet ten goede. "Het is het makkelijkste om Koeman nu te ontslaan, maar we hebben allemaal verantwoordelijkheden. We bevinden ons in een kritieke situatie", aldus Busquets in gesprek met Spaanse media.

Barça is na twee wedstrijden nog puntloos in de Champions League. "Het is moeilijk om uit te leggen. In de laatste fase zijn we niet doortastend genoeg. We speelden goed, creëerden kansen, maar scoorden niet. En als je dat niet doet, dan maakt de tegenstander daar gebruik van", vervolgt de gedesillusioneerde middenvelder.

De komende wedstrijden tegen Dinamo Kiev worden cruciaal voor Barcelona. "We moeten beide duels winnen en dan zien wat onze tegenstanders doen. Er is nog veel om voor te spelen en we moeten positief blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen