Krantenoverzicht: 'Koeman is een marionet zonder respect'

30 september 2021, 08:15   Bijgewerkt: 30 september 2021, 08:22

Ronald Koeman komt er niet bepaald goed vanaf in de Spaanse media na de pijnlijke 3-0 nederlaag bij Benfica. In Spanje lijkt men zelfs alvast vooruit te lopen op het aanstaande ontslag van de oefenmeester. Alleen de spelers staan naar verluidt nog achter hun trainer.

Marca kopt donderdagochtend dat de nederlaag bij Benfica een totale ramp is voor Barcelona en dat de twijfels over Koeman groter zijn dan ooit. De club maakt geen progressie onder de huidige trainer en volgens Marca is het beter om weg te gaan. Dat geldt door Koeman bij Barcelona en voor de club wat betreft Europa. "In een normale tijd was hij al lang ontslagen geweest, maar Barcelona zit al een tijdje niet meer in een normale tijd."

"Koeman heeft zijn kwaliteiten, hij is voorstaander van jonge spelers. Maar op tactisch gebied komt hij te kort, hij is niet in staat om de wedstrijd vanaf de bank te kunnen veranderen. Het is op dit moment niet eens zeker dat ze de Europa League gaan halen. Het is misschien beter om onder een dekentje te gaan liggen en je zo te verschuilen. Luuk de Jong had kansen om de wedstrijd om te keren, maar in Europa kun je niet op hem bouwen. Sevilla is blij dat ze van hem af zijn."

In AS is te lezen dat het Barcelona van Koeman andermaal is gezonken in Lissabon. Ruim een jaar na de pijnlijke 2-8 nederlaag in de halve finale tegen Bayern München volgde een nieuw pak slaag tegen Benfica. Volgens AS voelt Koeman het vertrouwen van zijn spelers en de supporters. "Dit team ziet er zo verschrikkelijk uit", is te lezen in de sportkrant. "Koeman is een marionet op de bank die zijn spelers en voorzitter niet respecteert. Dit Barcelona is rot en Laporta laat dat toe", wordt toegevoegd in El Larguero.

Mundo Deportivo schetst Koeman als een bokser die in de touwen hangt en zich bijna gewonnen moet geven. De druk op de coach is volgens het medium inmens, al blijven de spelers achter hun coach staan. Volgens Mundo Deportivo heeft Koeman laten zien geen Cruyffista te zijn en dat is nou juist waar men in Camp Nou naar op zoek is. "Ronald Koeman balanceert op een dun koord", is de belangrijkste boodschap voor de lezers van de Spaanse krant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen