'Breuk Vitesse en Tannane ligt op de loer na verbanning'

30 september 2021, 10:23

Het zou zomaar kunnen dat Oussama Tannane zijn laatste wedstrijd in het shirt van Vitesse heeft gespeeld. De middenvelder werd eerder deze week uit de selectie gezet door trainer Thomas Letsch. Het lijkt er niet op dat de scheven nog gelijmd gaan worden in Arnhem.

Tannane wilde deze zomer graag vertrekken bij Vitesse, maar van een transfer kwam het niet voor de international van Marokko. De Arnhemmers haalden in de persoon van Yann Gboho wel een vervanger in huis en hij krijgt vooralsnog de voorkeur. Tannane toont daarnaast volgens Letsch weinig inzet en is buiten de selectie gelaten tegen Stade Rennes en Feyenoord.

"Ik mis bij Tannane de focus", aldus Letsch tegenover De Gelderlander. "Hij is voor mij momenteel geen basisspeler. Hij heeft een andere rol. Als ik dan de afgelopen dagen terugkijk, mis ik beleving. Dan vind ik het beter hem buiten de selectie te laten. Uiteindelijk draait voor mij alles om het hele team." Het is de bedoeling dat Tannane maandag weer terugkeert bij de selectie, maar het is de vraag of dat gaat gebeuren.

Volgens De Gelderlander zijn de verhoudingen ernstig verstoord en is contractontbinding een serieuze optie. Vitesse heeft er immers niets aan als de middenvelder alleen maar onrust gaat veroorzaken binnen de selectie. De 27-jarige Tannane heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag wil vertrekken. Zijn contract loopt nog door tot het einde van dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen