Ramalho op zijn hoede: "Ik weet hoe goed Sturm Graz is"

30 september 2021, 11:00

André Ramalho keert vanavond met PSV even terug op Oostenrijkse bodem. De Braziliaanse verdediger was daar jaren actief bij Red Bull Salzburg en neemt het nu met zijn de Eindhovenaren op tegen Sturm Graz. Ramalho weet echter als geen ander dat PSV niet zomaar drie punten gaat pakken in de Europa League.

Ramalho speelde het afgelopen jaar al vier keer tegen Sturm Graz en kent de opponent van PSV dus erg goed. "Vanuit mijn ervaring weet ik hoe goed ze zijn", vertelt de sterkhouder op de clubwebsite van PSV. "Ze hebben belangrijke wedstrijden gewonnen. Ze waren het afgelopen seizoen erg goed en trekken dit nu door. Ik verwacht dan ook een moeilijke wedstrijd."

"Sturm is erg gemotiveerd. Ze maken het hun tegenstanders vaak lastig", aldus Ramalho, die weet waar het gevaar schuilt voor PSV. "We moeten erg voorzichtig zijn. Ze hebben strategieën voor de corners, inworpen en vrije trappen. We moeten daar dan ook erg op letten. Ik geloof dat als we met de juiste instelling ernaar toe gaan, we wel kunnen winnen."

Ramalho streek deze zomer neer bij PSV en is sindsdien een belangrijke schakel in het elftal van trainer Roger Schmidt. De afgelopen weken gaat het echter minder met de Eindhovenaren. In de competitie werd verloren van Feyenoord en Willem II. Zodoende heeft PSV iets goed te maken in Graz. Daar wordt vanavond om 18.45 uur afgetrapt in het Stadion Graz-Liebenau.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen