Suárez trapt opnieuw na richting Koeman: "Alsof ik 15 jaar was"

30 september 2021, 18:18

Het zit Luis Suárez nog altijd dwars dat hij een jaar geleden noodgedwongen moest vertrekken bij FC Barcelona. Ronald Koeman vertelde de Uruguayaanse aanvaller destijds dat hij mocht uitkijken naar een andere club. In aanloop naar de topper tussen Atlético en Barça haalt Suárez opnieuw uit naar de trainer met wie hij kortstondig samenwerkte.

Suárez maakte een jaar geleden de overstap naar Atlético Madrid nadat hij te horen had gekregen dat er bij Barcelona geen plek meer voor hem was. De inmiddels 34-jarige aanvaller nam ultieme wraak op zijn oude club door met Atlético Madrid de landstitel te veroveren. Na het winnen van de beker kon Suárez het niet laten om na te trappen richting Koeman, die volgens de aanvaller 'geen karakter heeft'.

Nu haalt Suárez opnieuw uit naar de Nederlandse oefenmeester, die na de mindere resultaten in La Liga en de nederlagen tegen Bayern München (0-3) en Benfica (3-0) in de Champions League onder enorme druk staat. "Koeman behandelde me minachtend, alsof ik een jongen van 15 jaar oud was", aldus Suárez in een interview in Sport, waarin hij ook de band tussen Koeman en clubpresident Joan Laporte bespreekt. "Er is een oorlog gaande die een slechte invloed heeft op de kleedkamer."

Xavi is een van de trainer die wordt genoemd als mogelijke opvolger van Koeman. Suárez raadt zijn voormalig ploeggenoot aan om nu nog niet in te stappen. "Hij is intelligent en weet dat Barcelona een lastige club is, dus hij moet het juiste moment afwachten. Ik zie hem als zeer capabele trainer die als coach net zo succesvol kan worden als speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen