Derksen kraakt Vinícius: "Mag ik dit een waardeloze spits vinden?"

30 september 2021, 21:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De invalbeurt van Carlos Vinícius tegen Benfica heeft Johan Derksen niet bekoren. De Braziliaanse aanvaller van PSV kwam na ruim een uur binnen de lijnen en hielp even later een enorme kans om zeep. De misser deerde de Eindhovenaren uiteindelijk niet, want de wedstrijd in Oostenrijk werd met 1-4 gewonnen.

Op het moment dat Vinícius van dichtbij naast het doel schoot, was de overwinning nog niet binnen. PSV leidde op dat moment met 1-2, maar stond wel onder grote druk van Sturm Graz. "Mag ik dit een waardeloze spits vinden? Iedere keer als hij invalt laat hij helemaal niks zien. Die jongen heeft nog helemaal niks goed gedaan. En hij stond niet voor niets wissel bij Benfica", aldus Derksen bij Veronica.

De analist is ook niet te spreken over de rol van Joël Drommel bij de aansluitingstreffer. De doelman besloot niet van zijn lijn af te komen toen de bal uit een vrije trap voor zijn doel kwam. Jon Stankovic kopte vervolgens door de benen van Drommel raak. "Hij mag er wel bij zitten hoor. Hij zit er nooit bij, dan kun je de bal nooit meer tegenhouden", zegt Derksen, die ook met de beschuldigende vinger naar de defensie wijst. "We hebben in Nederland alleen meer verdedigers die qua koppen heel kwetsbaar zijn. Bijlow zit er wél bij", sneert hij weer naar Drommel.

Vlak voor tijd moest Ibrahim Sangaré het veld verlaten omdat hij een tweede gele kaart kreeg. De middenvelder zwaaide met zijn armen en raakte het gezicht van een tegenstander. "Echt belachelijk", stelt Derksen. "En dan gaat zo'n Oostenrijker liggen rollen met 4-1 achter, helemaal kansloos. Wat wint hij ermee? Hij raakt hem nauwelijks aan en hij doet het helemaal niet bewust. Er moet toch zo'n VAR zijn die roept: ho even."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen