Wéér gaat het mis bij Marseille: duel met Galatasaray stilgelegd

30 september 2021, 22:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Olympique Marseille zit in de problemen. Voor de derde keer in dit nog jonge seizoen is er een wedstrijd van die club namelijk stilgelegd vanwege wangedrag van de eigen supporters. Ditmaal ging het mis tegen Galatasaray donderdagavond. 

In de Europa League speelde de Franse club tegen de Turkse topclub: op voorhand al een heetgebakerde wedstrijd, vooral vanwege de fanatieke achterban van beide teams. Bij een doelpuntloze stand werd de wedstrijd gestaakt al in de eerste helft. Er werden fakkels afgestoken, er kwamen ME'ers in de vakken en er werden opnieuw flesjes gegooid.

Nadat het duel zo'n acht minuten stil had gelegen vanwege het wangedrag op de tribunes, werd de wedstrijd wel weer hervat. Ook in het resterende deel van het eerste bedrijf werd er door beide teams niet meer gescoord. Het zal voor Marseille wel opnieuw veel problemen geven, want in de Ligue 1 ging het ook al tweemaal mis. Eenmaal gebeurde dat overigens in het stadion van OGC Nice, maar lieten ook de supporters van Marseille zich niet onbetuigd.

Lees ookMarseille vindt dat Nice zwaarder gestraft had moeten worden

Ditmaal staken ze onder andere vuurwerk af en de UEFA grijpt bij dergelijke acties van supporters altijd keihard in. De Franse club kan ook ditmaal een forse straf tegmoet zien, al geldt mogelijk voor Galatasaray hetzelfde. Ook de Turkse fans hadden een aandeel in de onrust. Galatasaray-manager Fatih Terim sprak met de supporters van zijn club om de gemoederen tot bedaren te brengen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen