Kane maakt hattrick, Union Berlin doet wat Feyenoord niet lukte

30 september 2021, 23:02

Tottenham Hotspur heeft in Groep G van de Conference League de leiding overgenomen van Vitesse. De Engelse grootmacht bleek een paar maatjes te groot voor NS Mura. In de groep van Feyenoord rekende Union Berlin simpel af met Maccabi Haifa.

Tottenham Hotspur - NS Mura 5-1

Het was in Londen niet de vraag of, maar met hoeveel Tottenham Hotspur zou winnen van NS Mura. Toen de ploeg van trainer Nuno Espírito Santo na acht minuten (doelpunten van Dele Alli en Giovani Lo Celso) al met 2-0 leidde, leek een monsterscore in de maak. Een echt grote uitslag bleef uit, al werd het verschil in kwaliteit nog wel in score uitgedrukt.

Mura, dat in de eerste wedstrijd met 0-2 verloor van Vitesse, knokte zich dankzij een wonderschoon doelpunt van Ziga Kous na rust terug tot 2-1. Spurs schrok wakker en trakteerde de Sloveense tegenstander alsnog op een ruime nederlaag. Binnen twintig minuten maakte Harry Kane een hattrick, waarmee hij de eindstand op 5-1 bepaalde. Steven Bergwijn deed vanwege een blessure niet mee bij Spurs.

Union Berlin - Maccabi Haifa 3-0

Waar Feyenoord er twee weken geleden niet in slaagde om Maccabi Haifa over de knie te leggen, had Union Berlin daar donderdagavond weinig moeite mee. De Duitse club was op eigen terrein heer en meester en zette de Israëlische tegenstander met duidelijke cijfers opzij. Voormalig Eredivisie-spelers Sheraldo Becker en Taiwo Awoniyi hadden een aandeel in de zege.

Zij verzorgden een kwartier voor tijd de 3-0. Na een voorzet van Becker besliste Awoniyi de wedstrijd. De andere doelpunten in de Duitse hoofdstad vielen na een halfuur en een paar minuten na rust. Andreas Voglsammer nam het eerste doelpunt van de thuisploeg voor zijn rekening, Kevin Behrens de tweede. De koppositie moet in Groep E de koppositie laten aan Feyenoord, dat afrekende met Slavia Praag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen