Van Gaal haalt Lang en Flekken definitief bij selectie Oranje

1 oktober 2021, 12:03   Bijgewerkt: 1 oktober 2021, 12:12

Bondscoach Louis van Gaal heeft Noa Lang en Mark Flekken bij de selectie van het Nederlands elftal gehaald. Het duo kan in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Gibraltar debuteren in het shirt van Oranje. Lang maakt sinds begin vorig seizoen veel indruk bij Club Brugge, terwijl Flekken sinds dit seizen vaste waarde is onder de lat bij SC Freiburg.

Lang en Flekken zijn de twee meest opvallende namen in de definitieve selectie van Van Gaal, die uit 26 spelers bestaat. De zeventigjarige bondscoach heeft gekozen voor vier doelmannen. Naast Flekken zitten ook Joël Drommel, Justin Bijlow en Tim Krul bij de selectie. Tijdens de laatste interlands kreeg Feyenoorder Bijlow de voorkeur onder de lat.

Devyne Rensch en Steven Bergwijn overleefden de laatste schifting uiteindelijk niet. Rensch is bij Ajax bankzitter, maar zat vorige keer wél bij de selectie. Dat gold eveneens voor Bergwijn, diena een uitstekende start met Tottenham Hotspur zelfs weer in actie kwam bij het Nederlands elftal. De aanvaller is de laatste weken echter op de reservebank beland.

Het Nederlands elftal neemt het komende week op tegen Letland en Gibraltar. Oranje heeft zes punten nodig om verzekerd te blijven van de koppositie in groep G. Me dertien punten gaan Noorwegen en Oranje samen aan kop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen