Derksen tipt Feyenoord: "In een volle Kuip kan Tannane schitteren"

1 oktober 2021, 23:55

Oussama Tannane was vorig seizoen de smaakmaker bij Vitesse, maar inmiddels is trainer Thomas Letsch hem liever kwijt dan rijk. De aanvaller werd deze week uit de selectie gezet voor het Conference League-duel met Stade Rennais. Johan Derksen vindt het zonde. 

"Die Tannane, dat triggert mij. Ik vind het zonde dat zo'n goede voetballer uit de selectie is gezet, al heeft hij dat natuurlijk wel aan zichzelf te danken", begint de analist bij Veronica Inside. "En ik vraag me af: is er nog een club die het aandurft met hem? Het is natuurlijk een recidivist. Misschien Feyenoord. Die hebben niet veel geld en die jongen is aan het einde van het seizoen transfervrij."

Derksen heeft zelf ook zijn twijffels, erkent hij. "Moet je aan zo'n jongen beginnen of is het onverstandig en haal je de ellende in huis? In een volle Kuip kan Tannane schitteren. Het is wel een publieksspeler", benadrukte Derksen. Tafelgenoot en fervent Feyenoorder Johan Boskamp zou het clubs afraden. Hij wijst naar de mentaliteit van Tannane, die niet voor het eerst uit de selectie wordt gezet. "Dat heeft hij niet bij één club gehad, maar bij meerdere clubs."

Desondanks zou Derksen de gok wagen met de Marokkaanse spelmaker. "Hij is het waard om nog een keer iets met hem te proberen. Hij zal toch wel een keer leren van al die misstanden?", besluit hij over de 27-jarige voetballer, die afgelopen zomer aasde op een transfer na een uitstekend seizoen in het GelreDome. Die transfer kwam er niet, maar daar lijkt Tannane zich nog altijd niet bij neergelegd te hebben. Dat zorgt nu voor schuring met de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen