Slot ziet mooie uitdaging: "Zij zullen ongetwijfeld ook wat voelen"

2 oktober 2021, 12:14

Feyenoord speelt zondag tegen Vitesse zijn laatste wedstrijd voor de interlandperiode. De Rotterdammers zijn nog ongeslagen in het tweede blok en Arne Slot wil dat graag zo houden.

"Vitesse-uit is altijd lastig, maar voor ons een heel mooie uitdaging om dit blok goed af te sluiten", blikt Slot via de officiële kanalen vooruit op de wedstrijd in de GelreDome. Feyenoord boekte donderdag een knappe 2-1 overwinning op Slavia Praag in de Conference League. Voor rust was Feyenoord heer en meester. In de tweede helft was het vooral overleven voor de Rotterdamse formatie.

"Zondag spelen we hopelijk weer op dezelfde manier als in de eerst helft tegen Slavia. We treffen een tegenstander die ook op donderdagavond gespeeld heeft. Zij zullen dus ongetwijfeld ook wat voelen. Maar ik heb al vaker gezegd: wedstrijden worden niet alleen beslist op basis van hoe fit je bent", aldus Slot. Vitesse ging donderdag op eigen terrein onderuit tegen Stade Rennais (1-2).

Vitesse is het seizoen met tien punten uit zeven wedstrijden teleurstellend begonnen. Van onderschatting is echter geen sprake bij Feyenoord. "Wij zullen weer goed moeten zijn", besluit Slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen