Benzema: "Mbappé heeft gezegd dat hij naar Real Madrid komt"

2 oktober 2021, 13:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Karim Benzema is ervan overtuigd dat Kylian Mbappé vroeg of laat de overstap maakt naar Real Madrid. De 22-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain was afgelopen zomer al dicht bij een overgang naar De Koninklijke, maar de clubs slaagden er toen niet in overeenstemming te bereiken over de transfervoorwaarden.

In januari kan Real Madrid een nieuwe poging ondernemen om Mbappé in te lijven, al is het waarschijnlijker dat de Spaanse grootmacht dan nog een paar maanden wacht. De steraanvaller van PSG beschikt namelijk over een contract dat volgend jaar zomer afloopt. Alles wijst erop dat de samenwerking ook niet wordt verlengd. De contractonderhandelingen zijn in elk geval vooralsnog op niets uitgelopen.

Benzema twijfelt er niet aan dat de toekomst van Mbappé in Madrid ligt. "Hij zal op een dag naar Real Madrid gaan, daar ben ik van overtuigd. Ik weet niet wanneer, maar hij komt. Het is slechts een kwestie van tijd. Dat heeft hij mij zelf verteld", aldus de 33-jarige landgenoot van Mbappé, die nog voor twee jaar vastligt bij Real Madrid, in gesprek met L'Equipe.

Ballon d'Or

Volgens de Franse bondscoach Didier Deschamps is Benzema een kandidaat om in de komende jaren een Ballon d'Or te winnen. Benzema zelf droomt daar ook van. "Daar moet je over naenken als je ambitieus bent. Het moet echter geen obsessie worden waardoor je alleen nog zelf doelpunten wil maken. Als je de prijs wint, komt dat doordat je wat je op het veld laat zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen