Frank de Boer geniet van Feyenoord: "Mooi dat ze weer aanhaken"

2 oktober 2021, 18:54

Voormalig bondscoach Frank de Boer kijkt met een goed gevoel naar de opmars van Feyenoord. De Rotterdammers kenden een teleurstellend vorig seizoen met slechts een vijfde plek, maar laten dit jaar betere resultaten gepaard gaan met aantrekkelijk voetbal. Volgens De Boer kan het Nederlands voetbal dat goed gebruiken.

"Ik denk dat iedereen wel positief is", begon De Boer desgevraagd over Feyenoord in gesprek met RTV Rijnmond. "We willen allemaal dat de grootste clubs van Nederland het gewoon goed doen. Feyenoord deed dat de laatste jaren niet, dus het is mooi dat ze weer aanhaken en dat iedereen het gevoel heeft dat ze met iets moois bezig zijn. Ze hebben een fantastisch Legioen dat niet verwend is de laatste jaren. Het is mooi dat ze dit nu voorgeschoteld krijgen."

Een van de uitblinkers aan de kant van Feyenoord is Justin Bijlow, die eerder door De Boer nog niet goed genoeg bevonden werd voor een plek in zijn EK-selectie. "Je moet altijd het moment kiezen waarop je een speler bij de selectie haalt. Nu was het moment daar", zei hij over Bijlows debuut onder zijn opvolger Louis van Gaal. "Het is belangrijk dat hij grote wedstrijden gaat spelen. Dat begint bij het Nederlands elftal, maar hopelijk op clubniveau ook. Dan wordt hij alleen maar beter en wacht hem een mooie toekomst."

Nederlands elftal

Voor De Boer zelf is het inmiddels drie maanden geleden dat hij opstapte als bondscoach. Het teleurstellende EK heeft hij inmiddels wel verwerkt, zo geeft hij aan. "Dat is al lang achter de rug. Iedereen had het anders gewild, met name ik. Maar het is zoals het is. We zijn gezond en kunnen mooie dingen doen. Maak je over mij maar geen zorgen", eindigde hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen