De Vrij en Dumfries blijven met Inter in spoor Napoli

2 oktober 2021, 22:36

Na twee gelijke spelen op rij heeft Inter de draad weer opgepakt. De ploeg van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij knokte zich naar een benauwde overwinning op bezoek bij Sassuolo. Inter is daardoor nog altijd ongeslagen in de Serie A en bleef op de juiste weg voor de tweede Scudetto op rij. De achterstand op koploper Napoli is teruggebracht tot één punt, maar de lijstaanvoerder heeft nog een wedstrijd tegoed.

De laatste jaren was het vooral Juventus dat een abonnement had op de Italiaanse landstitel. Inter stootte Juve afgelopen seizoen van de troon, maar leek dit jaar op voorhand een pas op de plaats te moeten maken. Het vertrek van superspits Romelu Lukaku zit Inter voorlopig echter nog niet dwars. De Milanese grootmacht is nog altijd ongeslagen en staat momenteel op de tweede plek in de Serie A.

Sassuolo begon nog goed aan de wedstrijd. Domenico Berardi mocht na 22 minuten aanleggen vanaf elf meter en opende de score. Inter kwam pas na een uur spelen langszij. De kort daarvoor ingevallen Edin Dzeko kopte zijn ploeg op gelijke hoogte. Sassuolo probeerde het punt over de streep te trekken, maar een discutabel gegeven strafschop hielp Inter op voorsprong. De keeper van Sassuolo botste op de rand van de zestien met Dzeko en de scheidsrechter wees naar de stip. Het was Lautaro Martínez die Inter op voorsprong schoot.

Dzeko sloeg kort voor tijd voor de tweede keer op de avond toe, maar vanwege buitenspel ging er een streep door zijn goal. Bij Inter begon Stefan de Vrij zoals gewoonlijk in de basis. Ook voor aanwinst Denzel Dumfries was er opnieuw een plek bij de eerste helft. De Nederlandse rechtsback werd na 57 minuten spelen vervangen door Matteo Darmian en zag zijn ploeg vanuit de kleedkamer naar een overwinning knokken.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen