Suárez bood excuses aan na goal: "Barca heeft het zwaar"

2 oktober 2021, 23:16

Met een assist de tweede treffer van de avond bezegelde Luis Suárez zaterdagavond het lot van FC Barcelona. De voormalig steraanvaller van Atlético Madrid moest begin vorig seizoen tot zijn grote verdriet vertrekken uit Camp Nou, maar nam met de 2-0 zege op de juiste manier revanche. Na afloop besloot Suárez opvallend ingetogen te juichen.

Suárez deed zijn handen na zijn goal op elkaar en maakte een excuusgebaar richting de hemel. Na afloop van de gewonnen wedstrijd verklaarde hij zijn manier van juichen in gesprek met de Spaanse media. "Ik ben nog altijd een culer", doelt hij op zijn liefde voor FC Barcelona. "Ik weet dat mijn teamgenoten en de fans een moeilijke tijd beleven, ze hebben het zwaar. Dus ik wist al voorafgaand dat ik mijn excuses wilde aanbieden als ik scoorde."

Lees ook: Suárez neemt gewenste wraak op Koeman en velt Barcelona

Suárez maakte ook nog een telefoongebaar nadat hij de score namens Atlético Madrid had verdubbeld. Op Twitter werd vrijwel direct gesteld dat het een sneer was naar Ronald Koeman, die hem telefonisch op de hoogte stelde dat hij naar een andere club moest vertrekken. "Het was voor mij de manier om aan de mensen te laten zien dat ik nog altijd hetzelfde nummer heb", luidde zij curieuze antwoord.

FC Barcelona zakte na de eerste seizoensnederlaag naar de negende plaats in La Liga. De ploeg van Ronald Koeman, die zijn tweede wedstrijd schorsing uitzat, heeft tot dusverre twaalf van de mogelijke 21 punten verzameld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen