Piqué erkent crisis Barça: "We zijn aan het lijden"

2 oktober 2021, 23:40

Gerard Piqué maakt zich veel zorgen om de huidige situatie van FC Barcelona. De verdediger van de topclub incasseerde zaterdagavond een uiterst pijnlijke nederlaag op bezoek bij Atlético Madrid. Barça ging kansloos onderuit en slikte een 2-0 nederlaag. Piqué erkende na afloop van de wedstrijd in gesprek met de pers dat zijn ploeg in een crisis verkeert.

"Het is een bijzonder ingewikkelde situatie", zuchtte Piqué na afloop voor de camera van Movistar+. "We zijn momenteel aan het lijden, daar moeten we eerlijk over zijn. Het is niet zo dat we maar één probleem hebben, het zijn er echt wel een paar." Toch is de verdediger positief gestemd over de toekomst. "Ondanks dit alles denk ik dat we zullen herstellen."

Lees ook: Suárez neemt gewenste wraak op Koeman en velt Barcelona

Voor Piqué is het een geheel nieuwe ervaring, spelen in de Spaanse middenmoot. "Het zijn pittige tijden, dit hebben we nog nooit meegemaakt. Maar de sfeer in de kleedkamer is nog altijd goed, we zijn vastberaden om het snel om te draaien." Na de matige start bezet Barça momenteel de negende plaats in de Spaanse competitie. De ploeg heeft na zeven speelronden twaalf punten verzameld.

Piqué kon zijn coach Ronald Koeman voor de camera niet geruststellen. "Als spelers zijn we daar niet bij betrokken, er is weinig wat we voor hem kunnen doen. We moeten het veld opstappen en er alles aan doen om het tij te keren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen