AS Monaco met invaller Boadu probleemloos langs Bordeaux

3 oktober 2021, 17:05

AS Monaco heeft zondag probleemloos gewonnen van Girondins de Bordeaux. De ploeg van coach Niko Kova? won in eigen huis met afgetekende cijfers: 3-0.

Myron Boadu - die nog altijd op zijn eerste treffer in dienst van zijn nieuwe club wacht - kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen voor Wissam Ben Yedder, die de voorkeur krijgt boven de van AZ overgekomen spits. Tien minuten eerder nam Ben Yedder vanaf de strafschopstip de derde en beslissende treffer van AS Monaco voor zijn rekening.

Het was Aurélien Tchouaméni die vroeg in de wedstrijd de score opende, nota bene tegen de werkgever die hij in januari 2020 verruilde voor de Monegasken. Drie minuten na de pauze maakte Aleksandr Golovin de 2-0. Voor AS Monaco betekende het alweer de derde competitiezege op rij, waardoor de manschappen van Kova? weer omhoog kunnen kijken in Ligue 1.

Lees ook: Raiola verwent Boadu: "Ik heb niet eens een jacht"

AS Monaco klimt door de zege op Bordeaux naar de zesde plaats op de ranglijst. Donderdag pakte het team, dat afgelopen seizoen op de derde plaats in de Franse competitie eindigde, een verdienstelijk punt in de Europa League. Op bezoek bij Real Sociedad werd het 1-1. Op 21 oktober wacht AS Monaco en Boadu de uitwedstrijd in Eindhoven tegen PSV, dat in de poule op zijn beurt veel te sterk was voor Stum Graz (1-4).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen