Blind neemt opmerkingen niet serieus, Van Hooijdonk reageert

4 oktober 2021, 08:45

Daley Blind neemt wat in praatprogramma's wordt gezegd over Ajax niet zo serieus. De 31-jarige verdediger ziet zijn ploeg de ene week de hemel ingeprezen worden en de andere week de grond ingeboord. Pierre van Hooijdonk stelde onlangs nog dat Ajax in staat is om de Champions League-finale te bereiken.

Blind hecht geen waarde aan de uitlatingen van Van Hooijdonk. "Na PSV konden we er niks meer van, daarna waren we opeens weer de beste. Er zit niks tussenin, het is het een of het ander. Sinds vorige week staan we in de Champions League-finale, we nemen het allemaal niet zo serieus", aldus Blind na afloop van de 0-1 nederlaag tegen FC Utrecht in gesprek met de NOS.

Later op de zondagavond kreeg Van Hooijdonk bij NOS Studio Voetbal de beelden van het interview te zien. "Het is altijd makkelijker en leuker dat je de lat niet te hoog legt, want dan is het allemaal sneller goed", aldus de voormalig aanvaller. "Als je zo'n selectie hebt en je hebt dít voetbal laten zien in de competitie, dan mag je de lat best iets hoger leggen. Dat vinden sommigen nogal lastig, want dan word je daar sneller op afgerekend."

De nederlaag tegen Utrecht noemde Blind onnodig. "Wijzelf zijn onze grootste tegenstander. Wij hebben genoeg kansen gecreëerd. Je moet het zelf gewoon eerder beslissen. Ik denk dat je pas de laatste fase van de eerste helft het tempo opvoert", aldus de verdediger, die de wedstrijd vanaf de bank startte. "Ik ben gewoon fit. Ik vind dat ik moet spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen