De Mos kraakt aanwinst PSV: "Hij lijkt net een rugbyer"

4 oktober 2021, 15:51

Aad de Mos zag PSV dit weekend een benauwde overwinning boeken op Sparta. De degradatiekandidaat mocht lang hopen op een stunt op bezoek in Eindhoven, maar PSV boekte uiteindelijk een 2-1 overwinning. De analyticus van het Eindhovens Dagblad is erg kritisch op een van de nieuwste aanwinsten van PSV.

"Het lijkt wel of alle keepers tegen PSV een wereldwedstrijd spelen", blikt De Mos terug voor de camera van de krant. Tegen Sparta maakte Maduka Okoye bijzonder veel indruk met zijn reddingen. Willem II-keeper Timon Wellenreuther was eerder al een plaag. "Je ziet dat de tegenstanders met wat geluk verdedigen. De keepers zijn steeds in topvorm, dat herhaalt zich."

PSV probeerde met de ingevallen spits Carlos Vinicius door de Spartaanse muur heen te breken, maar de spits kon opnieuw geen indruk maken. Na zes invalbeurten rijst de vraag of de Braziliaan goed genoeg is. "Dat heb ik vanaf het begin al gezegd: als je bij Benfica niet mee kan, waarom zou dat bij PSV wel kunnen? Zijn manier van spelen staat me ook niet aan, hij lijkt meer op een rugbyer."

De Mos blikte ook vooruit op de komende Europa League-wedstrijd van de ploeg van Roger Schmidt. "Ik denk dat PSV tegen Monaco wel kans maakt. Ze spelen aanvallend voetbal, dat ligt PSV wel. En wat betreft de competitie: na Ajax-PSV weten we meer. Dan zien we of PSV een kleine voorsprong heeft of juist nog verder in de achtervolging moet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen