'Italiaanse grootmacht wil Van de Beek in januari oppikken'

4 oktober 2021, 20:02

Donny van de Beek wil in januari vertrekken bij Manchester United. De middenvelder is zijn uitzichtloze reserverol bij de topclub zat en hoopt zijn loopbaan elders nieuw leven in te blazen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de voormalig Ajacied zijn zinnen daarom gezet op een transfer in de winterse transferwindow.

Volgens Romano had Van de Beek afgelopen zomer al de mogelijkheid om te vertrekken, zo vertelde de transferexpert bij YouTube-show The United Stand. Everton was in de markt, maar ook Spaanse en Italiaanse clubs hielden zijn situatie nauwlettend in de gaten. Manchester United wilde de middenvelder echter koste wat kost behouden en verleidde hem tot een langer verblijf.

De kans is groot dat Van de Beek daar inmiddels veel spijt van heeft. Van de Beek is bij United vaste bankzitter en komt nauwelijks in de plannen voor als invaller. De Italiaanse journalist Nicola Balice, die onder meer voor Corriere Dello Sport werkt, meldt dat Juventus in de markt is voor de Oranje-international. De Nederlander moet het middenveld van Juve van een kwaliteitsimpuls gaan voorzien. Bij Juventus kan Van de Beek weer ploeggenoot worden van Matthijs de Ligt.

Ook Marcel Brands houdt met Everton de situatie van Donny van de Beek bij Manchester United nauwlettend in de gaten. De technisch directeur van The Toffees sluit niet uit dat er in januari een nieuwe poging wordt ondernomen om de 24-jarige Nederlandse middenvelder (op huurbasis) over te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen