'Onana al sinds juli mondeling akkoord met Inter'

5 oktober 2021, 07:30   Bijgewerkt: 5 oktober 2021, 07:47

De kans dat André Onana vanaf de zomer van 2022 de nieuwe keeper van Internazionale is, is levensgroot. Dat schreef Fabrizio Romano dinsdagochtend op Twitter. Hoewel eerdere berichten dat ontkenden, zou Onana al sinds juli mondeling akkoord zijn met de Italiaanse topclub.

Onana loopt bij Ajax zoals bekend uit zijn contract en onlangs gaf directeur voetbalzaken Marc Overmars tegenover Ziggo Sport aan dat de gesprekken over zijn toekomst definitief gestaakt zijn. "Wij hebben niet het gevoel dat hij nou echt heel graag wilde", gaf hij aan. Onana zelf ontkende in diezelfde week dat hij al rond zou zijn met een club. Hij wilde naar verluidt [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/391077/dankbare-onana-ontkent-voorcontract-eerst-met-ajax-om-tafel/,_blank,eerst met Ajax om tafel]. 

Daar is volgens Romano dus echter weinig van waar. De transferspecialist schreef dat Onana al sinds juli mondeling akkoord is over een transfervrije overstap in de komende zomer. Een contract is er inderdaad nog niet getekend, maar dat proces zit volgens hem in de 'laatste fase'. 

Daarbij stelde hij dat zijn akkoord met Inter de reden is dat het afgelopen zomer niet tot een transfer naar Olympique Lyon of OGC Nice kwam, twee clubs die hem ook graag hadden willen vastleggen. Inter zou echter altijd hebben ingezet op Onana; de geruchten over het eventueel vastleggen van Arsenal-doelman Bernd Leno waren onjuist. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen