Pérez herstelt Mbappé-uitspraak: "Verkeerd geïnterpreteerd"

5 oktober 2021, 13:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Florentino Pérez heeft dinsdag níét de komst van Kylian Mbappé aangekondigd. Dat suggereerden diverse Spaanse media na een uitspraak die de voorzitter van Real Madrid deed, maar volgens hem zijn die woorden verkeerd geïnterpreteerd. Hij reageerde daarom razendsnel op de geruchten die op gang kwamen.

De teksten van Pérez in gesprek met El Debate werden door de media en op social media direct opgepakt. "In januari hebben we nieuws over Kylian Mbappé", werd hij geciteerd. "We hopen dat alles op 1 januari is opgelost." Daarmee leek hij aan te kondigen dat hij in januari een akkoord verwacht over de zomerse, transfervrije komst van Mbappé, maar zover is het dus nog niet.

"Mijn woorden zijn verkeerd geïnterpreteerd", reageerde Pérez zelf al snel in gesprek met het Franse RMC Sport. "Wat ik heb gezegd, is dat we moeten wachten tot januari voor we meer nieuws hebben. Ik wil altijd respectvol blijven naar PSG, met wie we een goede band hebben."

De afgeketste transfer van Mbappé naar Real van afgelopen zomer was dinsdag weer even actueel, nadat de speler zelf in gesprek met L'Équipe uitgebreid had teruggeblikt op de transfersoap. Hij vertelde onder meer dat hij afgelopen zomer graag de stap had gemaakt, ook zodat PSG nog een transfersom voor hem zou kunnen krijgen. 

Lees ook: Mbappé openhartig: "Ik heb PSG gevraagd of ik mocht vertrekken"

Lees ook: Mbappé over Messi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen