'Roda JC strikt verrassende naam als algemeen directeur'

5 oktober 2021, 14:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Roda JC heeft een verrassende naam gestrikt als nieuwe algemeen directeur. Voormalig Willem II-aanvoerder Jordens Peters zou namelijk de nieuwe leidinggevende zijn bij de club. Naar verluidt wordt Peters woensdagmiddag officieel gepresenteerd.

Dat schreven De Limburger en [a,https://www.bd.nl/willem-ii/jordens-peters-aan-de-slag-als-algemeen-directeur-roda-jc~ae860145/,_blank,Brabants Dagblad] dinsdagmiddag. De 34-jarige Peters stopte afgelopen zomer als profvoetballer en ging in eerste instantie met Willem II in gesprek om daar over een nieuwe functie te praten. Toen bleek dat de ambities van Peters 'geen goede match' waren met de mogelijkheden bij Willem II, ging hij op zoek naar een andere club, die hij in Roda JC dus gevonden heeft.

Lees ook: Willem ll ziet gestopt clubicoon Peters vertrekken: "Geen match"

Roda JC was de afgelopen tijd op zoek naar een opvolger van algemeen directeur Martijn Wismans. De Limburger zat er nog geen jaar, maar kreeg van verschillende kanten kritiek op zijn functioneren. Deze zomer kondigde hij om die reden zijn vertrek aan. 

Bij Roda zal Peters bovendien gaan samenwerken met trainer Jurgen Streppel, onder wiens leiding hij bij Willem II enkele succesvolle jaren beleefde. De Limburger verwacht dat de aanstelling van Peters zal betekenen dat Streppels aflopende contract binnenkort verlengd zal worden. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen