Dessers geniet bij Feyenoord: "Maken niet veel voetballers mee"

5 oktober 2021, 17:07

Cyriel Dessers werd op de laatste dag van de transferperiode naar Feyenoord gehaald. De aanvaller is nog geen basisspeler, maar maakt wel een goede indruk tijdens zijn invalbeurten. Tegen PSV scoorde hij en ook in De Kuip was hij al trefzeker. Tegen NEC maakte hij de belissende 5-3.

"Het is een fijn begin. Die goal in de Kuip, dat was een super mooi moment. Het was genieten, natuurlijk ook omdat met die treffer de winst veilig werd gesteld. Op het moment dat je schiet, wordt het één seconde echt stil in het stadion, waarna je het hoort en ziet ontploffen. Dat zijn momenten die niet veel voetballers in hun carrière meemaken. Daar kan ik alleen maar trots op zijn", vertelt de spits tevreden bij RTV Rijnmond.

Dessers moet het tot dusver doen met invalbeurten. "Natuurlijk wil ik zo veel mogelijk spelen en belangrijk zijn voor de ploeg, maar de trainer maakt de keuzes. Dat doet hij tot nu toe goed, als we naar de resultaten kijken. Er werd tegen mij gezegd: 'Wij willen vijf volwaardige aanvallers hebben'. We moeten het onderling uitvechten. De lat ligt hoog, de jongens die spelen doen het goed. Ik heb heel veel energie en doe enorm mijn best om over die lat heen te springen. Uiteindelijk hoop ik te gaan spelen, het is altijd je doel om basisspeler te worden."

Ondanks zijn reserverol geniet de Belg in Rotterdam. Hij merkt dat er een positieve vibe is rondom het team van Arne Slot, maar waarschuwt zijn ploeggenoten ook direct. "We moeten nu niet super euforisch worden, we moeten blijven doen waar we nu mee bezig zijn. Het klinkt heel cliché, maar wij bekijken het echt van wedstrijd tot wedstrijd. Ik denk dat we dat ook moeten doen, onze kern is niet heel breed. Op dit moment gaat het goed en dat moeten we vasthouden", besluit Dessers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen