El Khayati kritisch op Marokkanen: "Kunnen slecht tegen kritiek"

6 oktober 2021, 11:39

Nasser El Khayati is het eens met Willem van Hanegem, die deze week erg kritisch was op Oussama Tannane en Mohamed Ihattaren. Tannane werd afgelopen week vanwege een slechte houding uit de spelersselectie van Vitesse gezet, terwijl Ihattaren al vroeg op een dood spoor belandde bij PSV en daarom naar Italië verkaste.

Nasser El Khayati ziet een opvallende trend bij Marokkaanse spelers met een Nederlands paspoort. "Wij kunnen heel slecht tegen kritiek", zei de clubloze middenvelder bij Voetbalpraat. We zijn heel trotse jongens. Voetbalspecifiek behoren we vaak tot de besten: met goals en assists wil iedere trainer ze wel hebben. Maar je moet wel om kunnen gaan met kritiek."

El Khayati wil echter niet te hard zijn in zijn oordeel over Tannane. "Ik ken niet het hele verhaal. We weten natuurlijk niet wat er binnenskamers gebeurt tussen hem en de trainer, maar het is een geweldige speler." Vitesse lijkt momenteel met de middenvelder in gesprek te zijn om zijn contract te laten ontbinden.

Lees ook: El Khayati hoopt nog steeds op club: "Kan nog wel even door"

Ook Willem van Hanegem kijkt vol onbegrip naar Oussama Tannane, die tot eind afgelopen weekend was geschorst vanwege een slechte houding. De middenvelder van Vitesse behoort qua talent tot de beste spelers van de Eredivisie, maar geldt al jarenlang als probleemjongen. Van Hanegem ziet het met pijn in de ogen aan. ""Ik vind het een kwibus", begon Van Hanegem in gesprek met ESPN aan een kritisch betoog. "Die jongen kan echt heel goed voetballen, heeft heel veel kwaliteiten. Hoe dom kun je dan zijn?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen