Domper: Ajax-fans niet welkom op bezoek bij Besiktas

6 oktober 2021, 12:29

Ajax mag geen supporters meenemen naar het uitduel met Besiktas, het vijfde groepsduel van de Champions League. Dat laten de teleurgestelde Amsterdammers weten op de eigen kanalen. Vanwege de strikte coronamaatregelen in Turkije is het voor buitenlanders niet toegestaan om alleen voor de wedstrijd het land te betreden.

Het uitvak blijft op 24 november daarom definitief leeg. De wedstrijd gaat al om 18.45 uur van start. Besiktas is niet de eerstvolgende tegenstander van Ajax in het miljardenbal. Eerst wacht namelijk nog een tweeluik met Borussia Dortmund. Zowel de Duitsers als Ajax hebben na twee speelronden nog altijd de volle buit te pakken in de groepsfase.

Ajax rekende in eigen huis al af met de Turken, die met een gehavende selectie afreisden naar Amsterdam. Ajax won met 2-0 dankzij treffers van Sébastien Haller en Steven Berghuis. De ploeg van Erik ten Hag bezet momenteel de koppositie in de poule, omdat het doelsaldo beter is dan dat van Borussia Dortmund. Ajax ontvangt de Duitse topclub op 19 oktober eerst thuis en gaat twee weken later op bezoek in het Signal Iduna Park.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen