'Dortmund wil salaris Haaland verdubbelen; Barça aast op Sterling'

6 oktober 2021, 14:00

FC Barcelona hoopt de selectie komende winter van een kwaliteitsinjectie te kunnen voorzien. Hoewel de Spaanse grootmacht in zwaar financieel weer verkeert en ieder dubbeltje moet omdraaien, lijkt een versterking nodig om een vrije val in La Liga te voorkomen. Raheem Sterling staat naar verluidt bovenaan de verlanglijst van de Catalanen.

Dat meldt de Daily Express. De 26-jarige Engelsman zit tot zijn teleurstelling de laatste weken regelmatig op de reservebank. Op bezoek bij koploper Chelsea kwam de buitenspeler drie minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen. FC Barcelona onderzoekt daarom momenteel de mogelijkheid om de aanvaller naar Camp Nou te halen. Kopen is gezien de financiële malaise onmogelijk, waardoor er word gekeken naar een huurdeal. Volgens de Daily Mail volgt ook Arsenal de situatie nauwlettend. Barça aast naast Sterling overigens ook op Spanjaard Dani Olmo van RB Leipzig.

Haaland

Borussia Dortmund is bereid alles te doen om een vertrek van Erling Haaland te voorkomen. De Duitse topclub weet dat de spits begeerd wordt door de internationale top en hoopt een stokje te steken voor een transfer. Bild weet dat Haaland momenteel voor acht miljoen euro per jaar op de loonlijst staat. Volgens de Duitse krant is de club bereid dat te verhogen naar ruim vijftien miljoen euro.

De momenteel lichtgeblesseerde Noor staat al maanden op de radar van Real Madrid, Manchester City, Liverpool en Paris Saint-Germain. Laatstgenoemde club wil Haaland naar de Ligue 1 halen als Kylian Mbappé definitief vertrekt naar Real Madrid. Het contract van Mbappé loopt komend jaar zomer af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen